Erfaren graveentreprenør som tar alt av oppdrag innen graving i Østlandet og Omegn. Kontakt oss for befaring.
Vårt mål er hele tiden å være i forkant av markedet gjennom kontinuerlig innovasjon og utvikling på alle våre fagområder. Vi tar oss av alt innen graving, drenering, forstøtningsmurer og betongarbeid. Ble startet av Trond Teigen i 2007 som enkeltmannsforetak og ble endret til AS i 2011. Vi tar på oss både store og små oppdrag, ingen utfordring er for liten eller for stor. Gjennom egen erfaring og våre samarbeidspartnere leverer vi kvalitet i alle ledd gjennom hele arbeidsprosessen, fra befaring og planlegging, til fullført arbeid.

Vi brenner for faget vårt, og har stort fokus på godt kvalitetsarbeid. Vi kommer gjerne på gratis befaring hos deg for å se nøye over hva som burde utføres og planlegges, før vi gir et uforpliktende pristilbud. Hos Flåklypa Maskin AS får du ryddig og effektivt utført arbeid til en gunstig pris!
Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutviklingen